Arbeidsmarktdata van Jobdigger beschikbaar binnen Bullhorn Marketplace

Maak jij gebruik van het ATS van Bullhorn? Dan kan je gebruik maken van de arbeidsmarktdata van Jobdigger binnen Bullhorn. Jobdigger is namelijk Bullhorn Marketplace partner. 

Op de Bullhorn Marketplace vind je een overzicht van alle partners van Bullhorn. Als bemiddelingsbureau kan je van deze partners dus extensies toevoegen aan je ATS. Bijvoorbeeld de arbeidsmarktdata van Jobdigger. Zo kan je binnen het ATS van Bullhorn onder andere:

  • marktanalyses bekijken van specifieke functieprofielen met datapunten als schaarste per provincie, gemiddeld geboden salaris en verhouding fulltime/parttime contracten;
  • doelgroepinformatie bekijken over specifieke functieprofielen met datapunten als belangrijkste pullfactoren, de wervingshaalbaarheid en de verhouding latent/actief op zoek;
  • organisatieanalyse bekijken om erachter te komen naar welke functies een specifieke organisatie op zoek is

Als gebruiker van Bullhorn is de arbeidsmarktdata van Jobdigger makkelijk te integreren binnen het ATS. Zo kun je sneller en makkelijker aan jouw recruitmentdoelstellingen werken!

Heb je vragen? Neem contact op
Voor vragen of meer informatie over onze integratie binnen Bullhorn, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Wil je Jobdigger zien?

Vraag dan nu vrijblijvend een online demo aan

Online demo aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!